Team Valenti

Ergotherapeuten

 

K.H.M. van Kessel - Volwassenen & ouderen

 

In 2016 heb ik de praktijk opgestart en sindsdien ben ik mensen gaan helpen met als uitgangspunt: goede, effectieve zorg waarbij 'de tijd nemen voor de cliënt' centraal staat. Ik vind het erg belangrijk om goed te luisteren naar het verhaal en de wensen van de cliënt en diens omgeving zodat we daarna een goed actieplan kunnen maken om de doelen te behalen. Ik merk dat veel mensen dit erg waarderen. 

Mijn voorkeur qua doelgroep ligt bij volwassenen en ouderen en ik zie iedere dag cliënten met zeer uiteenlopende problematiek. Ieder mens is anders en ik geniet echt van die afwisseling in mijn werk.

 

E-mail:  info@zorggroepvalenti.nl

 

D.C.P. Beijkirch - Kinderen, volwassenen & ouderen

 

Sinds 2015 ben ik actief als ergotherapeut en sinds februari 2019 maak ik deel uit van het Valenti team. Een beperking in het dagelijks handelen heeft vaak een grote invloed op iemands leven. Om deze reden wist ik al snel dat ik ergotherapeut wilde worden. Ik streef naar het leveren van hoogwaardige zorg waarbij aandacht is voor de mens in zijn geheel. Tevens staan creativiteit, empathie en wederzijds vertrouwen centraal binnen mijn handelen. 

 

 

 

E-mail:  danitsia@ergotherapievalenti.nl

Ergotherapie - Handtherapie - Sta op stoelen

Contact

Algemeen

Regio Duiven:         0316 - 44 10 44

Regio Apeldoorn:   055 - 220 0000

 

info@zorggroepvalenti.nl

Hoofdlocatie Duiven             

Spoorallee 26                  

6921 HZ Duiven